Platssläpp till våra barn- och ungdomsgrupper 16/8 kl. 19.30

aug 1, 2022

Platser till all barn- och ungdomsverksamhet släpps tisdag 16 augusti kl. 19.30. Du kan redan nu bevaka gruppen du är intresserad av för att få löpande information om lediga platser. Notera att bevakningen inte ger någon platsgaranti. När vi har platsssläpp är det ”först till kvarn-prinicipen” som gäller. Här kan du se platser och bevaka den grupp du är intresserad av. Observera att vi just är i slutskedet med planering inför platssläpp och därför ser det i dagsläget ut som att det inte finns några platser till någon grupp. Så snart vi är klara med de sista detaljerna kommer antal synas vid respektive grupp. 

Våra platser är populära och brukar gå åt snabbt. Vi vet också att det kan finnas fler barn som vill träna med oss än vad vi har möjlighet att ta emot. Vi är därför öppna för att starta upp fler grupper om det finns fler vuxna som kan vara ledare för våra rörelseglada barn. Är du intresserad av att vara ledare? Mejla till rekrytering@hultsfredgk.se