Parkourinspiration 5 november

sep 11, 2023

Emanuel Hansson kommer tillbaka till Hultsfred för att inspirera oss i parkour!

Emanuel gästade oss redan förra året och nu vi vill ge fler möjlighet att upptäcka parkour tillsammans med en riktigt duktig och inspirerande instruktör. Denna dag är för dig som både är nyfiken på parkour och som redan har tränat in grunderna. Emanuel anpassar sina pass utefter gruppens nivå. Klart du ska vara med!

Vem är Emanuel?

Emanuel Hansson är grundare av A-Beyond Parkour och är en internationellt utbildad parkourinstruktör med 15 års erfarenhet inom sporten. Han har arrangerat träningar i bl.a. Malmö, Höllviken, Trelleborg, Sjöbo, Kristianstad och Hässleholm sedan 10 år tillbaka. dessutom har han ADAPT level 1 (Art du Déplacement And Parkour Teaching) som är en officiell parkour certifiering. Kortsagt, han kan parkour. Läs mer om honom här!

Vill du vara med?

Vi kommer ha olika pass för nybörjare och vana parkourare. Passen kommer ha begränsat antal platser. Information om hur du anmäler dig kommer lite senare under hösten.

Kostnad 150 kr.