Välkommen till en ny gympatermin

jan 13, 2022

I morgon, måndag 10/1 startar vi vårterminen och du är varmt välkommen att träna med oss! Styrelsen har gjort bedömningen att verksamheten kan starta som planerat men med vissa anpassningar utifrån coronapandemin. När vi träffas igen behöver vi alla hjälpas åt att visa hänsyn till varandra och följa de restriktioner som finns för att minska smittspridningen. Som du säkert har noterat finns det sedan den 23 december restriktioner som ger tydligare riktlinjer för att vi ska hålla avstånd till varandra och än en gång påminna om att det fortsatt är viktigt att stanna hemma när man har symptom. Tänk på detta när du ska träna med oss
  • Visa omtanke till andra och dig själv, stanna hemma om du har symptom!
  • Tvätta dina händer när du kommer till hallen och efter avslutat träningspass
  • Håll avstånd till andra deltagare både innan, under och efter passet
  • Använd handsprit och desinficera redskap efter användning
  • Kom ombytt till träningspasset
  • Kom i nära anslutning till passets start för att undvika trängsel i entrén.
  • Respektera de maxbegräsningar som finns i lokalerna – är det fullt, vänta utanför.
Du kan läsa mer om hur vi arbetar med att förebygga smittspridning i våra verksamheter, här eller här I våra barngrupper är platserna förbokade och just nu finns endast några platser lediga till ett fåtal grupper. Här hittar du mer information om anmälan och betalning På Gymmix gruppträning bedömer vi att vi fortsatt kan ha ”drop in-platser” vilket betyder att du inte behöver förboka dig på något av våra pass. Vi har dock maxantal i hallarna att förhålla oss till och skulle det visa sig att vi blir fler än tillåtet antal kommer du, som har tänkt att delta på ett gruppträningspass, att bli nekad en plats. Vi följer utvecklingen noga och kan komma att fatta beslut om bokningsbara platser även för Gymmix gruppträning. Om ett sådant beslut fattas återkommer vi med information. Här kan du se vårterminens schema. Vi ser fram mot en gympatermin full av rörelseglädje! Hälsningar, Styrelsen i Hultsfred gymnastikklubb