Vad roligt att du vill bli medlem hos oss
Att vara medlem i Hultsfred gymnastikklubb innebär att du är med och bidrar till föreningen genom ditt engagemang. Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare, ledare, styrelseledamot, stödmedlem, hjälpa till vid något av våra evenemang eller arbeta i någon av våra projektgrupper. Ett medlemskap i vår förening kan se ut på flera olika sätt – det är du som bestämmer hur du vill att ditt engagemang ska vara.

Det är enkelt att bli medlem hos oss

Du betalar in din medlemsavgift på 100 kr genom att swisha till 123 079 22 34. Märk din swish med ditt namn och personnummer.

Välkommen till föreningen med rörelseglädje!

Lär mer om gymmet på kgmhallen.se »

Vad kostar det?

Medlemsavgift

Alla medlemmar betalar en medlemsavgift på 100 kr/verksamhetsår (hösttermin/vårtermin) utöver tränings- och licensavgift.
Se träningsavgifter för våra olika grupper längre ner på sidan.

Träningsavgift

Familjegympa

Endast medlemsavgift för samtliga deltagare (drop-in, anmälan behövs ej)

Bamsegympa

Träningsavgift, 250 kr/termin

Danzy Kidz / Alla kan Gympa

Träningsavgift, 310 kr/termin

Trupp Bas / Truppgymnastik / Parkour / Äventyrsgympa

Tränings- och licensavgift, 400 kr/termin

Tävlingstrupp

Tränings- och licensavgift, 550 kr/termin

Stödmedlem

Om du vill vara med och stötta vår förening kan du bli medlem för 100 kr/verksamhetsår. Anmäl dig här.

OBS. Alla träningsavgifter halveras under v. 45 för höstterminen och v. 12 för vårterminen.

Gymmix Gruppträning

Helår
1200 kr/år (HT21/VT22)

Vuxen
700 kr/termin

Student och pensionär
450 kr/termin
Student ska kunna visa upp giltig studentlegitimation. Avgift för pensionär gäller för ålderspensionär och personer med hel sjukersättning.

Skolungdom (högstadiet och gymnasiet)
150 kr/termin

Friskvårdskort från Hultsfreds kommun
100 kr/verksamhetsår (medlemsavgift)

Asylsökande
100 kr/verksamhetsår (medlemsavgift)

Engångsavgift
70 kr/tillfälle
Engångsavgift för gruppträning är 70 kr/tillfälle, men du måste vara medlem även som engångsdeltagare. Vid första tillfället betalar du endast medlemsavgift på 100 kr och tränar därmed gratis. Engångsavgift betalas med swish till nummer 123 079 22 34 före passets start. Skriv GYMMIX i meddelandet och visa upp för ledaren.

Hur betalar jag min medlems- och träningsavgift?

Om du vill träna med Gymmix

Om du vill träna hos Gymmix gruppträning registrerar du dig och betalar på vår bokningssida. Du kan också välja att betala på plats på våra pass, antingen för en hel termin eller per gång.

Notera att alla våra pass för Gymmix gruppträning är drop-in och du  behöver inte förboka din plats.

Rörelsebidraget

Vi vill inte att ekonomin ska vara ett hinder för rörelseglädje! Därför finns vårt rörelsebidrag för dig som behöver ekonomiskt stöd för att till exempel kunna betala din medlems- och träningsavgift i föreningen, köpa träningskläder, följa med på tävling eller delta i andra föreningsaktiviteter.

Om du är ny deltagare

Om du tidigare inte har deltagit i någon av våra barn- och ungdomsgrupper så kan du enkelt boka en plats på vår bokningssida när platser finns. Observera att vi erbjuder begränsade platser i alla våra grupper. Vi tillämpar först till kvarn vid bokning.

Denna film visar hur du bokar och betalar din plats »

Om du deltog förra terminen

Om du deltog i en barn- och ungdomsgrupp förra terminen så kommer du att automatiskt få en återanmälningslänk för nästkommande termin via e-post. Där kan du välja mellan att antingen bekräfta din plats för kommande termin och betala med betalkort eller faktura eller att säga ifrån din plats om du inte vill fortsätta.

Om gruppen är fullbokad

Våra grupper blir dessvärre snabbt fullbokade. Om den grupp du önskar delta i är fullbokad kan du välja att bevaka gruppen. Det innebär att du får en automatiskt utskick via e-post så fort det blir en ledig plats i gruppen. Notera att en bevakning inte ger dig någon platsgaranti i våra grupper, utan det är först till kvarn som gäller.

Denna film som visar hur du prenumererar på en grupp »