Passbeskrivning Gymmix gruppträning

Nu kan du läsa mer om våra olika passtyper på Gymmix gruppträning! Här finns passbeskrivningar för de pass vi erbjuder just nu. Undrar du något mer eller har en fråga om våra pass? Hör av dig till info@hultsfredgk.se 

Det är mycket roligare att träna tillsammans!

Pass Beskrivning
Box Passet består av olika slag, löpintervaller och styrka utefter din egen förmåga. Man jobbar tillsammans i par.
Cirkelfys för alla åldrar På detta pass är tanken att man ska kunna komma oavsett ålder – gammal som ung. Det kommer finnas övningarna som är anpassade för både barn och vuxna. Passet kommer innehålla övningar för att träna upp styrka, kondition och rörlighet
Cirkelfys Stationsträning med övningar för både styrka, konditon, rörlighet och balans. 
Core Core är funktionell styrketräning & stabilitetsträning för kroppens kärna; mage, rygg och bål. Vi bygger en stabil kropp med bra hållning och balans både med och utan redskap. Svårighetsgraden på träningen kan anpassas med varierade övningar
Danzy Ett pulshöjande koreografipass där dansstilarna avlöser varandra. Här mixar vi allt från 50-tal till disco och hip-hop, allt i en härlig dansexplosion. Gillar du att dansa och ha roligt är det här ett pass för dig!
Fredagsfys Starta helgen med ett skönt träningspass. Någon av våra inspirerande ledare bjuder på ett härligt träningspass. Du hittar information om vilket pass som erbjuds under vårt program högre upp på den här sidan.  
Gympa bas Vanlig hederlig gympa till taktfast musik, där rörelserna är enkla och steg med hopp ges som alternativ – men du väljer själv vilken nivå som passar dig. Glädje och gemenskap är nyckelorden i detta pass!
HIIT Ett intervallpass där vi varvar övningar för styrka och kondition. Upplägget på intervallerna varierar vecka till vecka.
Step/styrka Stegkombinationer till medryckande musik som utförs på bräda. I passet finns även inslag av styrka som fokuserar på bål och överkropp. Passet bygger på rörelser som du själv kan anpassa utifrån vilken nivå som passar dig.
Seniorfys Ett pass där var och en jobbar utifrån sina förutsättningar. Passet inleds med uppmjukning och uppvärmning för att sedan gå vidare i ett cirkelpass med 7–8 stationer. Vid varje station jobbar man i 45 sekunder och vilar sedan i 15 sekunder. Alla stationer körs två gånger, därefter går man vidare till nästa station. När alla statiner är klara avslutas passet med nedvarvning och stretch.
Tabataintervaller På detta pass jobbar du i tabataintervaller. En tabataintervall är 20 sekunder rörelse och 10 sekunder vila som du upprepar åtta (8) gånger. På passet engageras hela kroppen och du använder din egen kropp som motstånd men även redskap så som vikter, bollar, bräda och gummiband.