Nytt platssläpp till våra barn- och ungdomsgrupper 2/10 kl. 20

sep 28, 2022

Nu har vi startat terminen och ser att vi har några platser till att släppa till vår barn- och ungdomsverksamhet. Söndag 2 oktober kl. 20 släpper vi platserna. Du kan redan nu bevaka gruppen du är intresserad av för att få löpande information om lediga platser. Notera att bevakningen inte ger någon platsgaranti. När vi har platsssläpp är det ”först till kvarn-prinicipen” som gäller. Här kan du se platser och bevaka den grupp du är intresserad av.

Våra platser är populära och brukar gå åt snabbt. Vi vet också att det kan finnas fler barn som vill träna med oss än vad vi har möjlighet att ta emot. Vi är därför öppna för att starta upp fler grupper om det finns fler vuxna som kan vara ledare för våra rörelseglada barn. Är du intresserad av att vara ledare? Mejla till rekrytering@hultsfredgk.se